Project Description

סוויט בלנד

Sweet Blend הינו ממסך, המבוסס על סדרת הדגל Single Sweet בלבד, ומהווה יצירת מופת מאוזנת, שופעת טעמי חג עזים. הממסך הורכב מ 60% קברנה סוביניון, 25% פטי ורדו ו 15% מרלו.

היין מצטיין בעושר יוצא דופן, פרי אדום ושחור מרוכז ועמוק, עם רבדים של וניל ותבלינים מתוקים. ליין מרקם רך וחלק, גוף מלא ועשיר, טאנינים מוצקים אך בעלי מגע משיי וחומציות מאזנת המעניקה רעננות בסיומת הארוכה. ליין פוטנציאל התיישנות ארוך והוא יוסיף וייפתח מורכבות במשך מספר שנים.

טמפרטורה מומלצת 14-16
14.5% כהל בנפח
750 מ"ל

הזמינו עכשיו

סוויט בלנד

Sweet Blend הינו ממסך, המבוסס על סדרת הדגל Single Sweet בלבד, ומהווה יצירת מופת מאוזנת, שופעת טעמי חג עזים. הממסך הורכב מ 60% קברנה סוביניון, 25% פטי ורדו ו 15% מרלו.

היין מצטיין בעושר יוצא דופן, פרי אדום ושחור מרוכז ועמוק, עם רבדים של וניל ותבלינים מתוקים. ליין מרקם רך וחלק, גוף מלא ועשיר, טאנינים מוצקים אך בעלי מגע משיי וחומציות מאזנת המעניקה רעננות בסיומת הארוכה. ליין פוטנציאל התיישנות ארוך והוא יוסיף וייפתח מורכבות במשך מספר שנים.

טמפרטורה מומלצת 14-16
14.5% כהל בנפח
750 מ"ל

הזמינו עכשיו

שלבו את היין בארוחה

יין הדגל של יקב חרות הוא יין מתוק המשאיר מאחור את הטעם המתוק המסורתי, עם טעמי פירות עדינים, יין שיכול להתאים גם כיין קינוח אך מעט חוטא למטרה.
היין מלווה בכבוד מנת כבד אווז עם ריבת תותים ודלעת,
ומלווה בטבעיות מנת פטה כבד עוף במילוי קונפיטורת עגבניות שרי ומקלות קינמון.
כשהאנטריקוט יצטרף לארוחה הוא יהיה חייב להיות מיושן מינימום 45 יום כדי שיעמוד ברצף הטעמים ולא יעלם.

בארוחה חלבית מתבקש לשתות את היין לצד גבינות כחולות ללא עובש על פרוסת לחם מחמצת עם אגוזים, או מתלווה למנת ירקות מוקרמים.

בקינוח צריך להרחיק את היין מסביבה מתוקה במיוחד, לכן יתאים לקרם ברולה צרפתי, או לפאי לימון ופקאן עם מרנג שרוף.

שלבו את היין בארוחה

יין הדגל של יקב חרות הוא יין מתוק המשאיר מאחור את הטעם המתוק המסורתי, עם טעמי פירות עדינים, יין שיכול להתאים גם כיין קינוח אך מעט חוטא למטרה.
היין מלווה בכבוד מנת כבד אווז עם ריבת תותים ודלעת,
ומלווה בטבעיות מנת פטה כבד עוף במילוי קונפיטורת עגבניות שרי ומקלות קינמון.
כשהאנטריקוט יצטרף לארוחה הוא יהיה חייב להיות מיושן מינימום 45 יום כדי שיעמוד ברצף הטעמים ולא יעלם.

בארוחה חלבית מתבקש לשתות את היין לצד גבינות כחולות ללא עובש על פרוסת לחם מחמצת עם אגוזים, או מתלווה למנת ירקות מוקרמים.

בקינוח צריך להרחיק את היין מסביבה מתוקה במיוחד, לכן יתאים לקרם ברולה צרפתי, או לפאי לימון ופקאן עם מרנג שרוף.

עוד יינות בסידרה

עוד יינות בסידרה